Wilt u lid worden?

Klik op de afbeelding om direct door te gaan naar de aanmeldpagina.

U kunt ook, voor papieren aanmelding, het aanmeldformulier ( zie onderaan deze pagina) downloaden, printen en ingevuld inleveren tijdens een repetitieavond.
De repetitieavonden van het koor Arioso vinden plaats van september tot half juni, op elk moment kunt u als nieuw koorlid " instappen".

De ingrediënten van ons koor: enthousiasme, prachtige liederen, een geweldige stemming en naast goed zingen ook veel plezier beleven op de repetitieavonden.  De leeftijd van onze leden is vanaf plm. 30 jaar en bent u ouder dan 18 jaar en u zoekt een gezellig koor, dan bent u bij ons op de juiste plek en van harte welkom.   Ons koor zingt 4-stemmig: sopraan, alt, tenor en bas.
Het koor heeft momenteel vooral behoefte aan versterking van de tenoren en bassen.
De huidige contributie bedraagt € 12,-/ mnd.
Omdat wij de contributie uitsluitend middels automatische incasso innen, vult u in ieder geval een "Doorlopende incasso"- formulier ( zie onderaan deze pagina) in door ook deze te downloaden, printen en ingevuld in te leveren.   Wilt u ervaren of het zingen met Arioso iets voor u is, of wilt u met ons meezingen, loop dan binnen op één van de repetitieavonden. Wij repeteren in MFA "de Heerd", Griftstraat 8, HEERDE aanvang 20:00 uur. Samen met anderen zingen geeft zoveel ontspanning en plezier dat u allen waarschijnlijk vaker zult terugkomen. U wordt van harte uitgenodigd.
 • Aarzelt u ?
  Mensen die in een koor zingen weten dat samen zingen een vriendschappelijke bezigheid is. Als je alleen in de badkamer zingt, dan heb je daar plezier in. Dat plezier kun je ook met andere mensen delen door samen te zingen in een koor. Wij denken dat jij dat misschien ook best wilt doen, maar daar nog niet aan toe gekomen bent. Vandaar dit artikeltje aan jou persoonlijk gericht. Wij zijn van mening dat jij ook met ons wilt zingen.
 • "Ik kan niet op dinsdagavond want dan zing ik in een ander koor"
  Prima, blijven doen maar jammer voor ons ( u?). Het is niet onze bedoeling om leden bij een ander koor weg te halen. Blijf dus lekker zingen bij uw koor.
 • "Ja maar.. ik ken daar niemand!"
  Daarin komt spoedig verandering: je leert al snel enkele koorleden kennen, geleidelijk meer. Om de bekendheid en het gevoel van saamhorigheid te vergroten stellen we ook regelmatig een boekje samen met de foto's van de leden. Breng anders gerust een bekende mee ( je buurman of buurvrouw). Als ook hij of zij plezier heeft in zingen, want dat is natuurlijk wel belangrijk. 
 • "Ik kan geen noten zingen"
  Geen nood, velen van ons zijn op deze manier begonnen en al zingende leer je noten lezen of begrijpen.

We leven in een jachtige tijd, alles moet snel, of we staan in de file. Daarom is een avondje zingen een goede ontspanning. Al je sores even vergeten. Zingen doe je toch voor je plezier en het maakt mensen ook nog eens blij. En blije mensen lachen ! Na verloop van tijd zul je het ervaren, dat er niemand meer aan je kooravond mag komen, geen mens.

Zie ook: Zingen is gezond

...

Media: 

Tags: